نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به استفاده از GMO در غذا و تغذیه و صنایع دیگر

نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به استفاده از GMO در غذا و تغذیه و صنایع دیگر دسته: مقالات آموزشی و کمک آموزشی
بازدید: 26 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 493 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 13

تعداد صفحات انگلیسی 13 صفحه (3313 کلمه) تعداد صفحات ترجمه فارسی 13 صفحه ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش به همراه ترجمه شکل و جدول هر 250 کلمه 1 صفحه میباشد منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست زیر قیمت بازار

قیمت فایل فقط 13,000 تومان

خرید

نمونه ترجمه
چکیده

این مقاله به بررسی نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به استفاده از ارگانیسمهای اصلاح شده ژنتیکی (GMO) در مواد غذایی، غذا و سایر صنایع با نگاه در حال توسعه به یک مدل کلی از نظریه کارشناسان اتحادیه اروپا (EU) در این سطح می پردازد. مهندسی ژن در سال های اخیر با میزبانی از برنامه های جدید در پزشکی، کشاورزی و سایر رشته ها، پیشرفت های سریعی داشته است.
سابقه مصرف، جنبه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و جنبه های دیگر و درک خطر مربوط به این محصولات و تمایل مصرف کنندگان به خرید محصولات تراریخته (GM) از کشوری به کشور دیگر و همچنین در روند تصمیم گیری آنها متفاوت است.
هدف از این مطالعه بررسی نظر و نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا درگیر در فرایند تصمیم گیری GMO نسبت به استفاده از GMO در مواد غذایی، غذا و سایر صنایع است. برای حصول این هدف، جنبه های مربوطه با استفاده از پاسخهای یک نظرسنجی که برای استخراج واکنش کارشناسان به روش های مختلف برای استفاده از GMO طراحی شده، تجزیه و تحلیل شده است. لغات کلیدی : نگرش مصرف کننده، تصمیم گیری، GMO، درک خطر

قیمت فایل فقط 13,000 تومان

خرید

برچسب ها : نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به استفاده از GMO در غذا و تغذیه و صنایع دیگر



امتیاز بدهید : 1 2 3 4 5 6 | امتیاز : 4
موضوعات مرتبط :
برچسب ها : نگرش کارشناسان اتحادیه اروپا نسبت به استفاده از GMO در غذا و تغذیه و صنایع دیگر ،